Tjänster

Reiki

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet - en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Vad betyder Reiki?

Reiki är japanska och består av två ord:rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien.

Qigong

Qigong, kan översättas som "qiövning" eller "rörelse av qi". Metoden består av mental koncentration, enkla rörelser och andning för att förbättra cirkulationen av energi i kroppen. Qigong utvecklades i Kina som en av fem huvudmetoder inom traditionell kinesisk medicin med syfte att förebygga samt behandla sjukdomar. Kinas filosofiska och andliga traditioner samt kampkonst har också bidragit till qigongens utveckling.

Coachning

Klicka här och börja skriva. Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Ledarutveckling

Ledarutveckling utgår från dina förutsättningar och syftar till att arbeta för att inspirera individer och ledare att utvecklas både privat och inom verksamheten med fokus på helheten. Med målsättning via genom olika samarbeten bidra till att skapa friska organisationer, nöjda och motiverade ledare och individer, därför utgår vi alltid från hälsa och livskvalitet.

Andlig vägledning

Klicka här och börja skriva. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Online kurser & Workshops

Kommer inom kort

Ledarskapsutveckling 

Oavsett om du är ny i din ledarroll eller om du har flera års erfarenhet får du verktyg för att skapa långsiktiga och hållbara förändringar genom att utvecklas både som människa och ledare. 

Bli bättre på att kommunicera. Använd kommunikation som ett verktyg för att tydliggöra fokus på relevanta utmaningar. 

Hitta drivkraft och motivation till att inspirera och involvera andra. 

Att ta gemensamma nya små steg varje dag leder till resultat och ökad arbetsglädje.
Från Stress till harmoni

Den negativa stressen är ett växande problem och påverkar såväl individer, grupper som organisationer. Det går att förändra men det krävs mod att våga utmana organisationskulturen, dess normer och nuvarande beteenden för att nå långsiktiga och positiva hälsoeffekter. 

  • Hantera yttre och inre stress.
  • Påverka dina prestationer
  • Öka din koncentration och förbättra minnet
  • Ta tillvara och utveckla dina förmågor och talanger.


Det krävs en integration mellan individer, ledarskap och organisation för att åstadkomma en hållbar förändring som ger långsiktiga resultat. 


Coaching

Öppna upp för nya möjligheter

Riv dina murar som begränsar dig och skapa medvetenhet kring det som ger inre motivation och mening

Utforska och utveckla din egen förmåga och hitta vägen och drivkraften för att nå dina mål

Oavsett vad som skapat dina livsmönster fram tills nu, så kan du utveckla dina förmågor och hitta nya vägar att utvecklas till att bli en bättre version av dig själv